NL
Gratis verzending

BE Gratis verzending vanaf
€90,-

Volgende werkdag in huis

Search

  Gerechten die je is geprobeerd moet hebben!

  • 1 min lezen
  1. Steak met peperroomsaus: Dit is een klassiek gerecht waarbij een mooie entrecote of biefstuk wordt gebakken en geserveerd met een saus gemaakt van room, koffiebrandewijn, gekarameliseerde uien en geroosterde peperkorrels.

  2. Geroosterde lamsbout: Lamsbout is een smaakvol en sappig stuk vlees dat perfect geschikt is voor roosteren. Serveer het met een knapperige korst van kruiden en een kant van aardappelpuree of gegrilde groenten.

  3. Ossobuco (veelal gemaakt van kalfsvlees): Dit Italiaanse gerecht bestaat uit dikke plakken kalfsvlees met een mergbot erin, gekookt in een saus van tomaat, wijn en kruiden. Het wordt vaak geserveerd met gremolata, een mengsel van citroenschil, knoflook en peterselie.

  4. Barbecue pulled pork: pulled pork is gemaakt van een stuk varkensschouder dat langzaam gaart op een barbecue of in een oven. Het vlees wordt vervolgens uit elkaar getrokken en geserveerd met een pittige barbecue saus.

  5. Côte de boeuf: Dit is een Franse benaming voor een grote biefstuk, meestal geserveerd voor 2 personen. Het wordt gebakken of gegrild en geserveerd met een kant van gepofte aardappelen of salade.

  6. Tournedos Rossini: Een Tournedos Rossini is een Tournedos (filet steak) met een topping van Foie Gras, geserveerd met een saus gemaakt van Madeira en truffel.

  Dit zijn slechts een paar voorbeelden, er zijn nog veel meer lekkere vleesgerechten die je kunt proberen afhankelijk van je smaak en ingrediënten die beschikbaar zijn. Met onze scherpe vleesmessen kun je dit ook zeker zelf klaarmaken. Veel plezier met koken!